ELTE Bolygótudományi Nap 2010
2010. március 19. - ELTE

Dr. Michaletzky György; Sik András - Megnyitó; Az ELTE Planetológiai Műhely bemutatása Megnyitó; Az ELTE Planetológiai Műhely bemutatása (22 MB)
Dr. Michaletzky György; Sik András
Dr. Illés Erzsébet (MTA Csillagászati Kutatóintézet) - Miben és miért olyan különleges bolygó a Föld? Miben és miért olyan különleges bolygó a Föld? (55 MB)
Dr. Illés Erzsébet (MTA Csillagászati Kutatóintézet)
Dr. Timár Gábor (ELTE Geofizikai és Űrtudományi Tanszék) - A Föld felszíne a műholdak szemével A Föld felszíne a műholdak szemével (29 MB)
Dr. Timár Gábor (ELTE Geofizikai és Űrtudományi Tanszék)
Dr. Hargitai Henrik (ELTE Planetológiai Műhely) - Egzotikus felszínformák a Naprendszerben Egzotikus felszínformák a Naprendszerben (34 MB)
Dr. Hargitai Henrik (ELTE Planetológiai Műhely)
Dr. Horváth Ferenc (ELTE Geofizikai és Űrtudományi Tanszék) - Lemeztektonika a Naprendszerben Lemeztektonika a Naprendszerben (41 MB)
Dr. Horváth Ferenc (ELTE Geofizikai és Űrtudományi Tanszék)
Sik András (ELTE Természetföldrajzi Tanszék) - A Mars-kutatás legújabb eredményei A Mars-kutatás legújabb eredményei (43 MB)
Sik András (ELTE Természetföldrajzi Tanszék)
Orgel Csilla (ELTE Földtudományi BSc-hallgató) - Sziklagleccserek a Marson Sziklagleccserek a Marson (18 MB)
Orgel Csilla (ELTE Földtudományi BSc-hallgató)
Deák Márton (ELTE Geográfus MSc-hallgató) - Barlangok keresése és vizsgálata a Marson Barlangok keresése és vizsgálata a Marson (16 MB)
Deák Márton (ELTE Geográfus MSc-hallgató)
Dr. Kereszturi Ákos (Collegium Budapest) - Asztrobiológia: az élet keresése a Naprendszerben Asztrobiológia: az élet keresése a Naprendszerben (53 MB)
Dr. Kereszturi Ákos (Collegium Budapest)
Bacsárdi László (a MANT főtitkára) - A Magyar Asztronautikai Társaság bemutatása A Magyar Asztronautikai Társaság bemutatása (53 MB)
Bacsárdi László (a MANT főtitkára)
   - Bolygótudományi Nap - Szünet Bolygótudományi Nap - Szünet (14 MB)

Dr. Horváth András (Collegium Budapest) - Tervezett leszállóegységek a Marson és a Phobos-on Tervezett leszállóegységek a Marson és a Phobos-on (45 MB)
Dr. Horváth András (Collegium Budapest)
Dr. Bérczi Szaniszló (ELTE Anyagfizikai Tanszék) - Hunveyor: egyetemi gyakorló űrszondák Hunveyor: egyetemi gyakorló űrszondák (19 MB)
Dr. Bérczi Szaniszló (ELTE Anyagfizikai Tanszék)
Kocsis Gábor (BME) - ESEO: magyar részvétel Európa első egyetemi műholdjának készítésében ESEO: magyar részvétel Európa első egyetemi műholdjának készítésében (20 MB)
Kocsis Gábor (BME)
Horváth Gyula (BME) - MaSat-1: egyetemi kisműhold fejlesztése Magyarországon MaSat-1: egyetemi kisműhold fejlesztése Magyarországon (28 MB)
Horváth Gyula (BME)
Vizi Pál (MTA KFKI RMKI) - „Magyarok a Marson” űrszonda-építő verseny "Magyarok a Marson" űrszonda-építő verseny (30 MB)
Vizi Pál (MTA KFKI RMKI)
Sik András - Dr. Both Előd - Bolygótudományi Nap - Zárszó Bolygótudományi Nap - Zárszó (32 MB)
Sik András - Dr. Both Előd

[Vissza az előző oldalhoz!]
© GalileoWebcast.hu