A Szojuz TMA-08M űrhajó indítása a Nemzetközi Űrállomáshoz
NASA TV - magyar szakkommentárral, 2013.03.28.

A NASA TV adásának átvétele, magyar kommentárral (Zsombok Gábor, Vizi Pál Gábor, Tepliczky István) - 2013. március 28. - A Szojuz TMA-08M űrhajó indítása a Nemzetközi Űrállomáshoz A Szojuz TMA-08M űrhajó indítása a Nemzetközi Űrállomáshoz (253 MB)
A NASA TV adásának átvétele, magyar kommentárral (Zsombok Gábor, Vizi Pál Gábor, Tepliczky István) - 2013. március 28.
A Szojuz TMA-08M űrhajó egy amerikai és két orosz űrhajóssal a fedélzetén indul a kazahsztáni Bajkonur űrközpont 31-es körzetének 6-os számú indítóállásáról a Nemzetközi Űrállomásra; ahol csatlakoznak az októberben indult amerikai, kanadai és orosz űrhajóshoz a 35. állandó személyzet tagjaiként. A szokásos két napos utazástól eltérően, most az űrhajó az indítás után hat órával már összekapcsolódik az űrállomással. Amennyiben ez a teherűrhajókkal kipróbált, gyorsabb repülési profil beválik, mintaként szolgálhat a későbbi Szojuz-repülések számára. Virtuális stúdiónk vendégei: Zsombok Gábor, Vizi Pál és Tepliczky István.



NASA TV adásának átvétele - 2013. február 11. - Bónusz: A Progressz-50 dokkolása a Nemzetközi Űrállomáshoz Bónusz: A Progressz-50 dokkolása a Nemzetközi Űrállomáshoz (42 MB)
NASA TV adásának átvétele - 2013. február 11.
A NASA TV adásának felvétele, 5-szörös gyorsításban, kommentár nélkül



[Vissza az előző oldalhoz!]
© GalileoWebcast.hu