IQ Terápia előadássorozat - 2016 tavasz
ELTE. Budapest


Szúrjunk vagy ne szúrjunk, ez itt a kérdés - a fertőzésekről és megelőzésükről közérthetően

A biológusok és biológushallgatók alkotta IQ terápia tudománynépszerűsítő csoport szívügye a tudományos ismeretterjesztés, színvonalas szakmai előadások szervezése és a mindannyiunkat megszólító témák boncolgatása.

Napjaink egyik legmegosztóbb kérdése az oltásokkal kapcsolatos. Mivel mi hisszük, hogy mindenki a legjobbat akarja szeretteinek, ismerőseinek, barátainak, önmagának, szeretnénk az ehhez szükséges információt elérhetővé, a tudást pedig megszerezhetővé tenni. Előadássorozatunk következő, február 22-ei állomásának vendége Dr. Kulcsár Andrea csecsemő- és gyermekgyógyász, a fertőző betegségek szakorvosa, védőoltási szaktanácsadó, aki a fertőzések és betegségek megelőzésének aktív képviselője. Szeretettel várjuk az oltások barátait, ellenségeit, a szkeptikusokat, a tanácstalanokat, a kíváncsiakat, tehát mindenkit, aki úgy érzi, szívesen meghallgatná egy vérbeli szakértő véleményét!

Szúrjunk vagy ne szúrjunk, ez itt a kérdés - a fertőzésekről és megelőzésükről közérthetően - Dr. Kulcsár Andrea (László Kórház) Szúrjunk vagy ne szúrjunk, ez itt a kérdés - a fertőzésekről és megelőzésükről közérthetően (219 MB)
Dr. Kulcsár Andrea (László Kórház)
A csak hang (MP3) változat   >  


Xtraktor az IQ Terápiában

attraktor.blog.hu

Xtraktor az IQ Terápiában - Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid Xtraktor az IQ Terápiában (181 MB)
Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid
A csak hang (MP3) változat   >  


[Vissza az előző oldalhoz!]
© GalileoWebcast.hu