Matematikát, Fizikát és Informatikát Oktatók
XL. Országos Konferenciája (MAFIOK - 2016)

Székesfehérvár, 2016. augusztus 22-24. - plenáris előadások

A rendezvény elsődleges célja annak elősegítése, hogy a felsőoktatási intézmények oktatói és kutatói a matematika, a fizika és az informatika korszerű és hatékony oktatásáról és kutatásáról tudományos előadások, poszter-bemutatók és személyes találkozás révén tapasztalatot cserélhessenek, valamint kapcsolatot építhessenek a környező országok magyar ajkú oktatóival.

További információk és program a rendezvény külön honlapján: http://mafiok2016.amk.uni-obuda.hu/




2016. augusztus 22. (hétfő) - Plenáris előadások (Szfvár Városháza)

Mészáros Attila - Székesfehérvár MJV alpolgármestere; Dr. Györök György - dékán; Dr. Busics György - intézet ig, Óbudai Egyetem, Alba Regia Műszaki Kar; Sipos Imre - közoktatásért felelős helyettes államtitkár - Matematikát, Fizikát és Informatikát Oktatók XL. Országos Konferenciája (MAFIOK - 2016)  -  Köszöntők Matematikát, Fizikát és Informatikát Oktatók XL. Országos Konferenciája (MAFIOK - 2016) - Köszöntők (115 MB)
Mészáros Attila - Székesfehérvár MJV alpolgármestere; Dr. Györök György - dékán; Dr. Busics György - intézet ig, Óbudai Egyetem, Alba Regia Műszaki Kar; Sipos Imre - közoktatásért felelős helyettes államtitkár
A csak hang (MP3) változat   >  

Prof. Kispéter József, MAFIOK örökös elnöke - A MAFIOK 40 éve A MAFIOK 40 éve (14 MB)
Prof. Kispéter József, MAFIOK örökös elnöke
A csak hang (MP3) változat   >  

Hungarikum együttes - A Ha te tudnád... és Csillagok, csillagok című népdalok előadása A Ha te tudnád... és Csillagok, csillagok című népdalok előadása (19 MB)
Hungarikum együttes
A csak hang (MP3) változat   >  

Gyulai József akadémikus - A mikro- és nanotechnológia Moore törvénye - a piac diktátuma a fizika, kémia és az informatika határán... A mikro- és nanotechnológia Moore törvénye - a piac diktátuma a fizika, kémia és az informatika határán... (96 MB)
Gyulai József akadémikus
A csak hang (MP3) változat   >  

Prof. Szabó Gábor - A fizika tanításának aktuális kérdései A fizika tanításának aktuális kérdései (76 MB)
Prof. Szabó Gábor
A csak hang (MP3) változat   >  

Bicsák Mátyás, fuvolaművész, a wiesbadeni operazenekar első fuvolása - Debussy Syrinx c. mű előadása Debussy Syrinx c. mű előadása (11 MB)
Bicsák Mátyás, fuvolaművész, a wiesbadeni operazenekar első fuvolása
A csak hang (MP3) változat   >  

Prof. Tóth László - A matematika és a mérnökök - generációs problémák A matematika és a mérnökök - generációs problémák (145 MB)
Prof. Tóth László
A csak hang (MP3) változat   >  





2016. augusztus 24. (szerda) - Plenáris előadások (Szfvár ÓE Pirosalma u.)
Prof. Klincsik Mihály - A természet mintázatainak matematikai modellezéséről A természet mintázatainak matematikai modellezéséről (82 MB)
Prof. Klincsik Mihály
A csak hang (MP3) változat   >  

Dr. Bérczi Szaniszló - Szintézis: gondolatok a környezettudománynak a matematika, a fizika, és az informatika nézőpontjából történő áttekintéséhez Szintézis: gondolatok a környezettudománynak a matematika, a fizika, és az informatika nézőpontjából történő áttekintéséhez (63 MB)
Dr. Bérczi Szaniszló
A csak hang (MP3) változat   >  

Prof. Dr. Csépe Valéria - A kicsi, a nagy, a komplex és az integrált (a matematika és természettudományok oktatásának 21. századi kihívásai a kognitív fejlődés nézőpontjából) A kicsi, a nagy, a komplex és az integrált (a matematika és természettudományok oktatásának 21. századi kihívásai a kognitív fejlődés nézőpontjából) (104 MB)
Prof. Dr. Csépe Valéria
A csak hang (MP3) változat   >  

[Vissza az előző oldalhoz!]
© GalileoWebcast.hu